Info

In 1948 begon Theo Brugman te werken in het vakgebied en inmiddels is de derde generatie Brugman ook actief.

BRUGMAN Fournisseurs des D├ęcorateurs zijn, in de huidige vorm, sinds 1985 actief als importeurs en agenten van buitenlandse fabrikanten van stoffen, meubelen, tapijten en accessoires.

Deze fabrikanten opereren allemaal wereldwijd en mogen beschouwd worden als wereldberoemde merknamen met een uitmuntende reputatie.
Het is onze taak om de belangen van deze merken optimaal te behartigen en de collecties van deze fabrikanten een prominente plaats te geven op de Nederlandse interieurmarkt.

Zoals onze naam al aangeeft leveren wij de producten van onze merken uitsluitend aan de vakhandel.
Om de vakhandel goed te kunnen bedienen beschikken wij over een showroom en een buitendienst.
In onze showroom tonen wij integraal de producten van onze merken en beschikken wij over alle nodige informatie over deze producten.

Onze showroom is uitsluitend op afspraak en voor de vakhandel toegankelijk. Particulieren zijn welkom onder begeleiding van een interieurspecialist.

De producten van onze merken lenen zich bij uitstek voor de inrichting van particuliere huizen, maar alle merken die wij voeren bieden ook zeer veel mogelijkheden voor projecten:
kantoren, hotels, restaurants, paleizen, musea en andere zakelijke of overheidsgebouwen.

Dit gegeven is met name interessant voor architecten en projectinrichters.

De lijst van projecten waaraan onze merken en wij een bijdrage hebben mogen leveren is te lang om hier te vermelden, maar onderstaande locaties willen wij toch niet onvermeld laten:
alle Koninklijke Paleizen, Rijksmuseum, Mauritshuis, Provinciehuis Welgelegen, Hoofdkantoor ABNAMRO Bank, hotels Amstel, De l’Europe, TwentySeven, Pullitzer, College, Dylan, Rodina, etc.